Musiikki on kulkenut mukana tärkeänä osana elämääni lapsuudesta lähtien. Ala-asteen 3. ja 4. luokan kävin Mikkolan musiikkiluokilla Vantaalla. Opiskelin musiikkiopistossa pianon ja poikkihuilun soittamista - huilua lukioikäiseksi asti. Yläasteella Nurmijärvellä esiinnyin koulun musikaaleissa, joissa kiinnostus laulamiseen heräsi. Ensimmäinen bändini Typhoon perustettiin myös Nurmijärvellä. Toimin solistina ja teimme omaa pop-rock-vaikutteista tuotantoa.

Muita bändejä/ musiikkiprojektejani solistina ovat olleet mm.

- Cover-bändi Loisto, joka toimi vaihtuvilla kokoonpanoilla parin vuoden ajan. Settilistalla oli laajasti poppia, rockia ja iskelmää.

- Konemusiikkiprojekti dARK dÉJÀVU yhtyeen kanssa

Parin viime vuoden ajan olen kehittänyt aktiivisesti ääntäni laulutunneilla. Olen opiskellut sellaisten laulunopettajien kuten Minna Kurkolan, Bianca Höslin ja Aija Puurtisen johdolla. Laulutuntien ansiosta laulutekniikkani on huomattavasti parantunut, ääneni vahvistunut ja äänialani laajentunut. Olen saanut merkittävästi lisää itsevarmuutta laulamiseen. Koen että laulamisen suhteen en kuitenkaan ole ikinä valmis, vaan aina löytyy lisää alueita mitä voin kehittää.

/laulaja

Olen laulajana monipuolinen ja saanut positiivista palautetta siitä, että saan kappaleista esille tunteen. Lauluni kautta tunne välittyy myös kuulijoille. Ääneni taipuu hyvin useisiin musiikkityyleihin. Esimerkkinä ohjelmistooni kuuluvia kappaleita eri tyylilajeista:

 

POP: Adele - When We Were Young, Lady Gaga - Million Reasons, Haloo Helsinki - Jos Mun Pokka Pettää

ROCK: Bon Jovi - You Give Love A Bad Name, Skid Row - 18 And Life, Kotiteollisuus - Tuonelan Koivut

ISKELMÄ: Suvi Teräsniska - Vaiettu Rakkaus, Juha Tapio - Kaunis Ihminen, Kassu Halonen - Maailma On Kaunis

MUUT: Carole King - You've Got A Friend, John Denver - Annie's Song, Leonard Cohen - Hallelujah, I Dream A Dream (Les Misérables), Memory (Cats), Let It Go (Frozen)

Laulamisen ja soittamisen rinnalla on kulkenut koko ajan kiinnostus tehdä omaa musiikkia. Olen kirjoittanut biiseihin sanoja ja myös osallistunut sävellystyöhön. Haluan panostaa musiikkiin entistä enemmän ja tavoitteeni on tehdä sitä ammattimaisesti. Etsin yhteistyöhön samalla intohimolla musiikkiin suhtautuvia ammattimaisia tekijöitä - bändejä, musiikkiprojekteja ja muita kokoonpanoja, jotka tarvitsevat solistia!

Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset laulajaa bändiin tai erilaisiin projekteihin! 

Musiikki

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Toteutus
 

cocoa consulting valkoinen-04_edited.jpg