Etsi
  • Lotta-Maarit

Mietteitä Porton auringon alta

Päivitetty: 19. joulu 2019


Täällä suurin osa tulee omalta takapihalta ja vihannekset ja hedelmät saavat kypsyä valmiiksi asti. Niissä siis paljon suuremmat ravintoarvot kuin meidän kaupan hyllyissä. Samalla on tullut verrattua ruokavaliota meidän suosituksiin. Suomen nykypäivän ruokasuosituksista on kyllä enemmän haittaa kuin hyötyä. Haittojen katsotaan johtuvan geeneistä jotka täytyy hoitaa lääkkein. Tulee mieleen entäpä ruokavalio.... Ruoan puhtaus (kuinka paljon lisättyjä kemikaaleja,lisäaineita löytyykään) Rasvat (vähärasvaista ruokaa ei voi valmistaa ilman teollisuuden monimutkaista tekniikkaa) jne...

Aineenvaihdunta on hyvin monimutkainen sisäinen säätelyjärjestelmä jonka tasapainoinen toiminta on keskeinen koko ihmisen hyvinvoinnille. Hormonit säätelevät aineenvaihduntaa ja säätelyn häiriöt ovat kaikkien ravintoon liittyvien ongelmien keskeinen syy. Yli-alipaino johtuvat enemmän tämän säätelyjärjestelmän häiriöstä kuin kaloreista sinänsä. Ainoa ruoka-aineryhmä joka tähän vaikuttaa on hiilihydraatit koska ne lisäävät insuliinihormonin eritystä ja nostavat sen tasoa koko elimistössä. Insuliini vaikuttaa kaikkiin hormooneihin. Häiriö insuliinin aineenvaihdunnassa aiheuttaa häiriön koko aineenvaihdunnan säätelyyn. Tulipahan tekstiä.. Mutta toivottavasti saitte mietittävää❤

#ruokavalio #vihannekset #hedelmät #aineenvaihdunta #hormonit

25 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Toteutus
 

cocoa consulting valkoinen-04_edited.jpg