Etsi
  • Lotta-Maarit

Rasvat❤

Päivitetty: 19. joulu 2019


Rasvat ovat kehollemme elintärkeitä ja myös meidän aivot ovat pääasiassa rasvaa. Suolisto tarvitsee oikeanlaista rasvaa voidakseen hyvin. Kuka tietää mitä tulee tapahtumaan tulevaisuudessa kun väestön normaalia rasvaprofiilia on muutettu keinotekoisesti? Meillä suositukset eivät ole ajantasalla. Miksi ne rasvat sitten ovat niin tärkeitä? -toimivat solujen rakennusaineena -osallistuu hermoston toimintaan sekä hormoniaineenvaihduntaan ja kasvuun -toimii proteiinin energianlähteenä -hallitsevat ja hillitsevät tulehdusta. Voi,avokado,kanamuna ynm. ovat meilläkin kotona runsaassa käytössä.

Huippua myös se että meidän käytössä oleva omega 3 on misellisoitu. Niinkuin näkyy se liukenee veteen ja siinä tietenkin NTC. Tähän päivään vinkkinä että tarkistakaa rasvan määrä ja laatu. 


46 katselukertaa
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Toteutus
 

cocoa consulting valkoinen-04_edited.jpg