Etsi
  • Lotta-Maarit

Suloista arkea.

Päivitetty: 19. joulu 2019


Aamuyöllä kuulen taaperon askeleet ja tökkäisen miestäni selkään. Saamme pojan viereen nukkumaan.

Itse olen jo muutaman kerran yöllä herännyt 6 viikkoisen kanssa syömään. Kehdosta kuuluu tuhinaa,narinaa,ähinää ja kuudelta nousen ylös. Sitten saakin jo tunnin päästä herättää isommat kouluun. Välillä väsyttäisi niin paljon mutta se on kumma kuinka pienen pojan aamuinen märkä suukko piristää😊 Aamupalaa,pyykinpesua,leikkiä ja sitten rakas aviomieheni käskee minut nukkumaan. Päiväunet miten ihanaa❤ Jännä miten sitä ei malttaisi millään mennä nukkumaan vaan jo mietin että tekisinkö ruoan vai lähtisinkö koirien kanssa lenkille. Suorittaminen jää usein päälle ja välillä onkin hyvä että elämässä on joku joka käskee rauhoittumaan ja ottamaan aikaa itselle. Kun itse voi hyvin niin ympärillä olevat voivat hyvin. Unien jälkeen solunsuoja ja activize hörpyt ja taas jaksaa! Miten kaunis päivä ja ihana lähteä kyläilemään Rajamäkeen. Pakkaan pienimmät mukaan ja menen nuuhkimaan ystävän kolmiviikkoista vauvaa. 

Suloisia hetkiä❤

Ne ovat niin hetken pieniä.

Nauttikaa niistä.


106 katselukertaa
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Toteutus
 

cocoa consulting valkoinen-04_edited.jpg